Džeko očekuje veliki broj navijača

Uoči Švedske i Njemačke

Džeko očekuje veliki broj navijača

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko izrazio je zadovoljstvo što će reprezentacija BiH imati priliku da odigra prijateljske susrete sa Švedskom i Njemačkom.

"Sigurno je da nemamo često priliku da igramo s ekipama poput Švedske i Njemačke i zbog toga treba čestitati čelnicima N/FSBiH. To će biti dvije odlične provjere za nas. Možda će biti mali problem što je kraj sezone i većina igrača je već na odmoru, ali se nadam da ćemo svi biti spremni za te duele", izjavio je Džeko, dodajući da očekuje veliku podršku navijača bh. reprezentacije 29. maja u Stockholmu i 3. juna u Frankfurtu.

"U Švedskoj i Njemačkoj živi veliki broj naših državljana, pa vjerujem da njihova podrška neće izostati", dodao je napadač bh. reprezentacije.

Prvu prijateljsku utakmicu reprezentacija Bosne i Hercegovine odigraće 29. maja sa selekcijom Švedske u Stockholmu, a drugu, sa Njemačkom, 3. juna u Frankfurtu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti