Džeko od prve minute, Mourinho ponovo iznenadio navijače Uniteda

Poznati svi sastavi

Džeko od prve minute, Mourinho ponovo iznenadio navijače Uniteda

E. Čaušević

Osmina finala Lige prvaka nastavlja se večeras utakmicama Sevilla - Manchester United i Shakhtar - Roma čime će biti završen prvi krug utakmica ovog dijela takmičenja.

Roma će nakon odličnih nastupa u grupnoj fazi tražiti prolaz u četvrtfinale, ali je jasno da ih očekuje velika bitka protiv ukrajinskog Shaktara. Eusebio Di Francesco je odlučio izvesti najjači sastav na teren, a od prve minute u igri je i Edin Džeko.

S druge strane, ni Paulo Fonseca nije želio previše da eksperimentiše i od prve minute igrat će najjači sastav koji u ovom trenutku ima portugalski stručnjak na raspolaganju. Pored utakmice u Kharkivu igra se i meč u Sevilli.

Što se tiče sastava na ovom meču sigurno da je najveće iznenađenje što je Jose Mourinho odlučio ostaviti Paula Pogbu na klupi. Ovim je potvrdio sumnje engleskih medija da nije baš nešto u redu na ovoj relaciji. Vincenzo Montella je poslao najbolji tim na teren i sigurno je da se nada čudu u ovom dvomeču.

Roma: Alisson, Kolarov, Fazio, Manolas, Florenzi, De Rossi, Strootman, Nainggolan, Perotti, Under Cengiz, Džeko.

Shakhtar: Pyatov, Butko, Kryvtsov, Rakitsky, Ismaily, Fred, Stepanenko, Marlos, Taison, Bernard, Ferreyra.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sevilla: Rico, Esccudero, Lenglet, Mercado, N'Zonzi, Navas, Saraia, Vazquez, Baneka, Correa, Muriel.

Manchester United: De Gea, Valencia, Smalling, Lindelof, Young, Matić, McTomminay, Herrera, Mata, Alexis, Lukaku.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi