Džeko otvoren za razgovore sa Wolfsburgom
Džeko na meti evropskih velikana

Džeko otvoren za razgovore sa Wolfsburgom

A. Beganović

Fudbalski reprezentativac naše države i trenutno jedan od najtraženijih napadača u Evropi, Edin Džeko, izjavio je za njemački Kicker da je raspoložen za za potpisivanje novog ugovora sa Wolfsburgom.

Edin Džeko do sada je u Bundesligi postigao 13 golova i zabilježio 8 asistencija. Na krilima njegovih sjajnih igara momčad Wolfsburga nalazi se u samom vrhu Bundeslige i samo ih 4 boda dijele od vodeće Herthe. Njegov važeći ugovor sa Wolfsburgom istiće na ljeto 2011. godine.

"Spreman sam za pregovore o produžetku ugovora. Lijepo se osjećam ovdje i Wolfsburg je broj jedan za mene.", rekao je naš reprezentativac za Kicker.

Podsjetimo, za usluge našeg internacionalca veliko zanimanje pokazali su Arsenal i Sevilla, a u posljednje vrijeme sve više se u njemačkoj spominje interesovanje Bayerna i HSV-a za Edina Džeku.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.