Džeko: Pobjeda ne bi smjela doći u pitanje
Ponovo u golgeterskoj formi: Edin Džeko

Dijamant u sjajnoj formi

Džeko: Pobjeda ne bi smjela doći u pitanje

Od njega se najviše očekuje. Ukoliko Edin Džeko odigra na nivou na kojem smo ga navikli gledati, pobjeda naše reprezentacije u Estoniji ne bi smjela doći u pitanje.

U posljednje vrijeme, kao po starom dobrom običaju, nema utakmice u kojoj Dijamant ne zabije gol. Nadamo se da se taj niz neće zaustaviti ni u Estoniji.

"Ne trebamo se zavaravati jer neće biti lako. Međutim, imamo svoj cilj i tu nema dilema. Potrebna nam je pobjeda kako bi izborili baraž i po pobjedu i idemo u Estoniju. Njih smo u Zenici razbili sa 7:0 i to će nam sigurno otežati posao u subotu, jer će Estonci imati motiv više da se iskupe pred očima javnosti. Ipak, mnogo smo kvalitetnija ekipa i uz pravi pristup idemo do pobjede", rekao je Džeko, koji se zajedno sa ostatkom reprezentacije nalazi u hotelu Hercegovina na Ilidži.

"Poznato je da mi ove uslovno rečeno male utakmice igramo slabije u odnosu na one sa jačim protivnicima, ali susret sa Estonijom sigurno nije 'mala' utakmica i uz podršku naših navijača idemo po pobjedu", dodao je naš Dijamant.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.