Džeko produžava ugovor sa Wolfsburgom?

Džeko produžava ugovor sa Wolfsburgom?

A. Beganović

U trenucima kada su oči cjelokupne sportske javnosti Bosne i Hercegovine okrenute na duele našeg nacionalnog tima sa Belgijom iz Njemačke stižu vijesti da Edin Džeko produžava ugovor sa Wolfsburgom.

Kako navodi sportal.de naš reprezentativac spreman je produžiti ugovor sa Wolfsburgom na dodatne dvije godine.

Važeći ugovor “vukova” i Džeke vrijedi do juna 2011. godine, a ukoliko se ove informacije pokažu tačnim najviše razloga za zadovoljstvo imaće trener Wolfsburga, Felix Magath, koji jako cijeni našeg reprezentativca.

Podsjetimo, Džeko je trenutno najučinkovitiji fudbaler Wolfsburga, dosad je postigao 13 golova u prvenstvu, a tome je dodao 6 u njemačkom Kupu i 4 u Kupu UEFA-e. Pored 13 golova u prvenstvu napadač naše reprezentacije upisao je i deset asistencija u Bundesligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti