Džeko: Sretan sam u Wolfsburgu
Edin Džeko

Džeko: Sretan sam u Wolfsburgu

Edin Džeko priključio se u potpunosti treninzima Wolfsburga u Syltu, nakon što su definitivno otklonjene sve sumnje oko njegovog odlaska, te je zaključeno da reprezentativac BiH ostaje u Wolfsburgu.

“Želim da učestvujem u odbrani naslova, te se nadam da ćemo ostvariti što je moguće bolji rezultat i u Ligi prvaka. Osjećam se dobro u Wolfsburgu i 100 odsto sam za ovaj klub”, rekao je Džeko.

Džeko je tako otklonio sve nedoumice koje su možda još postojale oko svog mogućeg odlaska iz Wolfsburga. Milan je bio najveći konkurent za potpisom našeg reprezentativca, ali novi trener Vukova Armin Veh bio je izričit da Džeko mora ostati u Wolfsburgu i naredne sezone.

Ugovor sa Wolfsburgom Džeki ističe u junu 2011. godine, a njemački prvak “dijamanta” želi zadržati u svojim redovima još barem jednu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.