16

Komentari (16)

Div iz šehera
Keno
Duljevic u napadu i eto, nije komplikovano
Trpim
pejtonekipa
Murusa Mesanovica pozvati, jel tako Bikac, Mex i Lux? Bez zezanja momak je daleko najbolji spic BiH nakon Dzeke..
genter
Odlicno, izgubili da Bog da obje tekme!
Mikidk
Ibisevica pozvat
Hamu
Ahmetovic Mersudin
Amarinho
Medo-Brundo
Ma bice...nije vala ni zabijao u zadnje vrijeme za repku
Benjamingst
Treba biti realan vise se setao nego sto je igrao. Hvala njemu ali ipak on ima 34 godine.
Bhf
Pa ko je onda zabijao?Vidjecete ko je Dzeko i koliko znaci nasoj reprezentaciji.
Sejo1979
Joj sto vi serete o dzeki pa.kako.mozes samo bolan pa kakav je tebe ***** pravijo da si toliko.proklet i mrzis svoje jedinj covjek koji se kostantno trudi i daje golove za repku
Sejo1979
Ma pusti jarane ove sto njega mrze ocigledno je vlaski ***** pravijo da su toliki iditi mrze covjeka jedinog u repki koji je nakspremniji najaci u svakom pogledu kao.igrac jedini koji daje golove i onda vlaski ***** djete sto.je napravijo idiota baliskog kao.sto je ovaj ****** stavi komentar ovakav stoka.nsita drugo nego stoka *******a prodana dusa
Benjamingst
Sejo igrao je on dobro sve do baraza Euro 2016 kada smo izgubili od Irske 2:0 on je bio ljut radi poraza. Kvalifikacije za SP 2018 tu vec polako neki igraci se gube kao da su bojkotivali Bazaarvoica... a ove kvalifikacije niti se igralo dobro niti je on igrao... ipak on je dao puno repci I ja ga postujem nego vrijeme je da se reprezentacija podladi. Ali za ovo sranje su krivi u Savezu.
Bhf
Jesi li ti Benjo gledao koju utakmicu?Covjek u svakoj utakmici pestigne bar po jedan gol i ima najveci doprinos igri,a to sto nema skim da igra to je druga stvar.Kad on igra inekako se mozemo nadati necemu a bez njega smo veliko nista.Zivi bili pa vidjeli.
Medo-Brundo
Sta sam rekao????
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.