Džeko želi pobjedu za navijače

Očekuje se veliki broj pristalica BiH na stadionu

Džeko želi pobjedu za navijače

Na stadionu Rasunda sutra će snage odmjeriti fudbalske reprezentacije Švedske i Bosne i Hercegovine, a naši će Zmajevi imati veliku podršku sa tribina.

Stadion Rasunda prima oko 35.000 gledalaca, a prema najnovijim infomacijama, bh. navijači će ispuniti gotovo pola stadiona!

Iako je Fudbalski savez Švedske učinio sve što je bilo u njihovoj moći da sutra na stadionu bude mnogo domaćih navijača, snalažljivi navijači BiH našli su načina da pokupuju veliki broj ulaznica, pa se sutra na Rasundi očekuje preko deset hiljada navijača Bosne i Hercegovine.

"Svi očekujemo da će na stadionu biti mnogo naših navijača. To će nam svakako biti motiv više da odigramo što je moguće bolje i pobijedimo. Svi smo u dobroj formi i željni smo igre. Šveđani su kvalitetan sastav, ali smo i mi. Želimo pobjedu, koju ćemo pokloniti svojim navijačima", rekao je za SportSport.ba najbolji strijelac BiH u proteklim kvalifikacijama Edin Džeko.

Svoj dolazak na sutrašnju utakmicu sa Šveđanima najavili su i bh. navijači iz Norveške, Danske i Njemačke, te se danas i sutra očekuje dolazak na stotine bh. navijača u prijestolnicu Švedske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.