Džeku mogu platiti samo Milan i Chelsea

Bh. reprezentativac najveća zvijezda prelaznog roka

Džeku mogu platiti samo Milan i Chelsea

Nakon što su se jutros u italijanskim medijima pojavile informacije prema kojima Juventus želi dovesti Edina Džeku, njemački mediji donijeli su demant.

Naime, dobro informisani Sport Bild tvrdi kako su utrci za našeg reprezentativca ostali samo Chelsea i Milan.

Kako tvrdi ovaj njemački list, samo su Milan i Chelsea voljni platiti Džeki godišnju platu u visini od pet miliona eura, plus 40 miliona eura koliko obeštećenje traži Wolfsburg.

Milan je prošle godine pokušao dovesti našeg reprezentativca, ali je Wolfsburg odbio ponudu. Za Džeku je zainteresovano pola fudbalske Evrope i gotovo da nema kluba koji ga ne bi volio vidjeti u svojim redovima, pa se svaki dan pojavi neka nova informacija vezana za njegov transfer.

Džeko je na dobrom putu da bude najveća zvijezda ovog prelaznog roka, a cijena mu se iz kola u kolo Bundeslige povećava, s obzirom da je prvi kandidat za najboljeg strijelca fudbalskog prvenstva Njemačke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.