Dženan Haračić na korak od Slaven Belupa

Dženan Haračić na korak od Slaven Belupa

S. Mlaćo

Talentovani napadač Iskre Dženan Haračić nalazi se na korak od hrvatskog prvoligaša Slaven Belupa iz Koprivnice.

Ovaj sjajni mladi napadač iza sebe ima odličnu sezonu, što su uočili i skauti Slavena, te ga žele dovesti u svoje redove. Haračić se nalazi među 26 igrača Slavena koji su otputovali na pripreme u slovenske Zreče, ali ugovor još uvijek nije potpisao.

Navodno, problem predstavlja obeštećenje koje Iskra traži od momčadi iz Koprivnice, ali kako saznajemo taj problem će biti riješen u narednim danima, kada će Haračić i zvanično postati novi član Slavena.

"Nisam još potpisao, u klubu su mi rekli da uskoro očekuju papire i da će tada sve biti riješeno. Za mene kao mladog igrača puno znači prelazak u Slaven, radit ću sa iskusnim igračima i trenerima, te će mi to puno pomoći u mom razvoju. Slaven je jedan od najstabilnijih klubova u Hrvatskoj,  konkurencija je jaka, ali vjerujem da ću svojim radom i zalaganjem izboriti mjesto u početnoj postavi", kazao je Haračić za naš portal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.