Dženan Zaimović pojačao stručni štab GOŠK-a
Zaimović je bio i reprezentativac BiH

Nekadašnji član mostarskog Veleža

Dženan Zaimović pojačao stručni štab GOŠK-a

Samir Mlaćo

Pobjedom nad Slobodom (2:0) nogometaši GOŠK-a otišli su na zimsku pauzu, a već 10. januara šef struke Feđa Dudić zakazao je prozivku nogometaša za drugi dio sezone.

Dudić je u dva kola osvojio četiri boda, te napravio pravo malo čudo, a danas je poznato da će njegov prvi saradnik u stručnom štabu biti legenda FK Velež Dženan Zaimović.

Zaimović je veći dio karijere poveo u Veležu, a nastupao je i za Fortunu Dusseldof, te NK Neretvanac, te bio i reprezentativac BiH. Radi se o ambicioznom stručnjaku koji će sigurno biti pojačanje za stručni štab tima iz Gabele, a do početka priprema bit će poznato i ime trenera golmana.

"Danas je dogovoren dolazak Zaimovića, a svi nogometaši su otišli na zasluženi odmor. Što je najbitnije klub je bez ikakvih dugovanja prema njima. Pojačanja će nam sigurno trebati, ali prvo moramo vidjeti stanje trenutnog igračkog kadra. Svi koji su trenutno članovi kluba do Nove godine moraju nas obavijestiti da li planiraju ostati ili napustiti klub, pa ćemo onda vidjeti i moguća pojačanja. Sve igrače želimo zadržati, ali i da svi ostanu mi moramo dovesti dva-tri pojačanja", jasan je bio Dudić u razgovoru za SportSport.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti