Sloboda demolirala GOŠK na Tušnju
Sloboda ubjedljiva protiv gostiju iz Gabele

18. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine za pionire

Sloboda demolirala GOŠK na Tušnju

E. Dindić

U okviru 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za pionire na Tušnju su se sastale domaće ekipe Slobode i ekipa GOŠK-a iz Gabele. Domaći fudbaleri su demolirali goste iz Gabele rezultatom 10:0 (7:0).

Već u 4. minuti povela je Sloboda a strijelac je bio Mehmedović Eldar. Tek što su se gostujući fudbaleri oporavili od početnog šoka, ponovo sjajna akcija domaćeg tima i Dženit Hajdarević u 8. minuti povećava rezultat na 2:0. Sjajna akcija u 16. minuti domaćeg tima i ponovo Mehmedović pogađa za 3:0 domaćeg tima.

Do kraja prvog poluvremena vidjeli smo još četiri gola u mreži gostiju iz Gabele. U 18. minuti Mujkić Adin pogađa za 4:0, da bi par minuta kasnije Dženit Hajdarević pogodio za 5:0 u 22. minuti susreta.   Dženit Hajdarević u 30. minuti pogađa za visokih 6:0, da bi u 34.minuti Dženit Hajdarević postigao svoj četvrti gol u prvom poluvremenu za visokih 7:0. 

U drugom poluvremenu vidjeli smo još tri gola u mreži ekipe iz Gabele. U 39. minuti Ahmetović Nedis povisuje na 8:0, da bi Avdić Nedim u 57. minuti povisio na 9:0, da bih gol za konačnih 10:0 postigao Mehmedović Eldar u 63.minuti za veliku pobjedu pionira Slobode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi