Dženan Zajmović iz bizarnog razloga nije ušao u igru

Nevjerovatne stvari se dešavaju u FK Željezničar

Dženan Zajmović iz bizarnog razloga nije ušao u igru

M. Šljivak

Fudbaler Željezničara Dženan Zajmović iz bizarnog razloga nije ušao u igru u meču protiv Zrinjskog.

Trener Plavih sa Grbavice Amar Osim pokušao je u finišu meča izvršiti treću izmjenu i na teren je namjeravao poslati Dženana Zajmovića.

Međutim, fudbaler gostiju iz Sarajeva nije mogao ući u igru. Kako je istakao reporter BH Radija imao je Zajmović pogrešan broj na dresu, umjesto broja 18 kojeg nosi upisan je broj 17 za današnji meč i sudac mu nije dozvolio da uđe.

Trener gostiju Amar Osim se nakon svega samo mogao uhvatiti za glavu, jer ovakvi previdi, da li od strane Željezničara ili delegata u ovom trenutku nije poznato, se zaista ne dešavaju često.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Ma jedinstveni su u svakom pogledu... Cirkus ekipa,danas smo tu sutra u vasem gradu,ulaz besplatan...
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi