Dženis Beganović novi igrač FK Sloboda

Tuzlaci dobili novog fudbalera

Dženis Beganović novi igrač FK Sloboda

Emir Dindić

Dženis Beganović, dosadašnji fudbaler Tuzla Cityja, uskoro će postati novi član FK Sloboda.

Dogovoreni su svi detalji oko transfera Beganovića iz Tuzle u Slobodu. On je raskinuo ugovor sa Cityjem, te će ubrzo postati član starijeg tuzlanskog premijerligaša.

Sigurno je da u redovima Slobode mogu na neki način odahnuti, jer nakon odlaska u penziju Anela Husića, Beganović će dobro doći da pojača konkurenciju u redovima Crveno-crnih.

Beganović je proteklih godinu dana nosio dres Cityja. Igrao je ranije za Znojmo, Kom i Metalleghe, a karijeru je počeo u FK Željezničar.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Make075
Said vise nije najdeblji u ekipi.
7 1
tcity055
Dzenis ce u Slobodi biti modu boljim igracima. Kod nas tesko da bi dobio priliku jer imamo puno boljih.
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi