Cenaj i FK Tuzla City raskinuli saradnju

Nije se uspio izboriti za minutažu

Cenaj i FK Tuzla City raskinuli saradnju

S. Mlaćo

Fudbalski klub Tuzla City i Drilon Cenaj sporazumno su raskinuli ugovor, kojeg su potpisali uoči ove sezone.

Ovaj 22-godišnji veznjak u redove tuzlanskog premijerligaša stigao je na početku ljetnih priprema, te je odigrao nekoliko prijateljskih utakmica.

Međutim, u prva tri kola nije bio u konkurenciji pa su obje strane dogovorile da je najbolje da dođe do sporazumnog raskida saradnje, kako bi Cenaj što prije pronašao klub u kojem će imati više prilike za igru.

Cenaj je u Tuzla City stigao iz Čelika, a prije toga bio je član rumunskog Viitorula i Panduriia, zatim hrvatskog Novigrada, mostarskog Veleža te talijanskih Salernitane i Chieva. Kao junior nosio je dres Sarajeva.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JedanDevetDvaDva
Kad je uspio ovolike klubove da promijeni, ocito amatercina neka sa dobrim menadzerom.
5 1
hamsik
svake godine potpiše 20 igrače i svake nove godine opet toliko dođe taraba klub treba to poslati u federalnu
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi