Šarić nakon poraza od Mladosti i neiskorištenih šansi: Mnogo smo kreirali, nismo ništa zabili

Trener Olimpika

Šarić nakon poraza od Mladosti i neiskorištenih šansi: Mnogo smo kreirali, nismo ništa zabili

M. Šljivak

Olimpik je poražen na Otoci od Mladosti sa 2:0.

Gosti iz Doboj Kaknja su svoje šanse u ovom meču iskoristili i došli su do tri boda, a trener domaćeg tima Dževad Šarić ističe da su njegov tim koštale neiskorištene šanse kojih je bilo I previše.

"Ne mogu ništa da zamjerim igračima. Imali su maksimalan pristup, imali smo šest-sedam kvalitetnih prilika, nismo dali gol. Kreirali smo mnogo situacija, ali nismo imali finalnu realizaciju. Primili smo dva gola nakon naših grešaka. Igrači su pali psihički u finišu i nisu uspjeli kreirati preokret. Sad se moramo pripremiti za Velež i pokušati da izvučemo pozitivan rezultat", rekao je Šarić.

Olimpik je još uvijek posljednji na tabeli sa 10 osvojenih bodova, koliko ima i Krupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi