Džidić i Karić prelaze u Slobodu

Sloboda se pojačala

Džidić i Karić prelaze u Slobodu

E. Škorić

Mahir Karić i Aldin Džidić novi su igrači tuzlanske Slobode.

Ponajbolji igrač i strijelac Čelika Mahir Karić novi je igrač Slobode, a s njim je put Tušnja krenuo i iskusni stoper i njegov saigrač Adin Džidić.

Da karijeru nastavljaju u Slobodi, potvrdio nam je i prvi čovjek crveno-crnih Azmir Husić.

"Olakšica je ta što neće morati mijenjati boje već samo grb na dresu", rekao je u šali Husić za SportSport.ba.

Predsjednik Slobode i direktor kluba Saša Vugdalić uradili su još jedan dobar posao, a na današnjoj prozivci Slobode pojavio se i bivši igrač Radnika Ademin Hadžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, u Slobodi ističu kako s ova dva nogometaša nije popunjena rubrika 'dolasci', pa se može očekivati još pojačanja pred evropske i naravno izazove u domaćim takmičenjima. Dodajmo da su igrači Slobode danas otputovali na pripreme u Kupres.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi