E, to je život nogometaša: Pogledajte kakvu 'zvijer' vozi Lukaku

Ima se, može se...

E, to je život nogometaša: Pogledajte kakvu 'zvijer' vozi Lukaku

Romelu Lukaku oduševio je sve u Manchester Unitedu. Ne, igrom, jer je na otvaranju sezone odigrao tek 23 minute, već novim automobilom s kojim je došao na trening.

Da nogometaši vole skupocjene automobile opće je poznato. Kako igrač napreduje i sve više zarađuje, tako je i njegov vozni park sve bogatiji, a "igračka" s kojom se počastio Romelu Lukaku je impresivna.

Lukaku se u trening centar Manchester Uniteda u Carringtonu jutros dovezao u automobilu marke Mercedes AMG-GT Coupe, za koji je, prema pisanju britanskih medija, izdvojio više od 102.000 funti.

Budući da Belgijanac na Old Traffordu zarađuje sedmično 200.000 funti, automobil kakav danas ima priušti sebi za otprilike četiri dana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U svom voznom parku Lukaku također ima Rolls Royce, Lamborghini...

Promo

Top Komentari

CH.WILLA
Dobro niste napisali kakvi "zvijer" ima u gacama, buduci da je korpulentni crnac, na sta ste vi spali kao portal, da te dragi bog sacuva ...
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi