Razuzdana profesorica se ponudila igračima slavnog kluba uz jedan uslov: "Evo vam sve, ako..."

Dobro poznata influenserica Ebanie Bridges

Razuzdana profesorica se ponudila igračima slavnog kluba uz jedan uslov: "Evo vam sve, ako..."

A. Čaušević

Poznata bokserica te članica platforme OnlyFans i po tituli profesorica, Ebanie Bridges, ponudila je pokazati svoje grudi u svlačionici slavnog kluba. Imala je samo jedan uslov - opstanak u ligi. 

"Hej dečki, ako ostanete, pokazat ću vam grudi", rekla je Bridges sredinom mjeseca te dodala: "Ući ću u tu svlačionicu, podići majicu i zabljesnuti sisama ili nešto slično."

"Poljubit ću vas, bilo šta. Šta god, dat ću vam besplatnu pretplatu na moj OnlyFans račun. Molim Vas ostanite u ligi, nemojte me razočarati."

Bridges je velika navijačica Leeds Uniteda koji se posljednjih sedmica grčevito borio za opstanak u društvu najboljih, ali je na kraju ispao iz Premiershipa.

Bridges je poznata kao navijačica Leeds Uniteda

Posljednji meč sezone protiv Tottenhama Plava bombarderka je pratila u jednom kafiću u Philadelphiji sa brojnim navijačima Bijelih sa Elland Roada.

Bio je to ključan dan za Leeds, koji je trebao pobijediti i nadati se da će mu drugi rezultati ići na ruku kako bi izbjegao ispadanje.

Oglasi

Na početku, Bridges je iskoristila svoj Instagram story kako bi zablistala u uskom crnom topu koji je malo toga ostavljao mašti.

Navijala je i ohrabrivala izabranike Sama Allardycea, međutim za nju je dan završio razočaravajuće jer se Leeds doživio pravi fijasko te je poražen sa 1:4.

Inače, Bridges je jako popularna na Only Fansu te zarađuje ogroman novac na platformi za odrasle. Samo za učlanjenje i aktiviranje profila inkasirala je oko 400.000 eura.

Ispričala je ranije kako se znala suočiti sa raznim zahtjevima svojih korisnika. Jedan je čak tražio i njene čarape samo da ih pomiriše.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ima čudaka koji žele kupiti moje prljave čarape. Kažu da ih žele samo pomirisati. Također, žele kupiti moju neopranu odjeću, pa čak i vodu kojom se tuširam", rekla je Ebanie.

Inače, Bridges koja je do 2021. godine bila angažovana kao profesorica, je u bokserskoj karijeri odradila deset borbi te ima omjer devet pobjeda i jedan poraz.

Top Komentari

Leeds se ekspresno vraca u premijership, Leeds i Aston Vila su dva moja omiljena kluba.
0 1
BogatiDijasporac
Dr. Olja. Medicinska terminologija. Drolja je kod raje.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti