Eboue: Razgovarao sam sa Drogbom o Galatasarayu

Defanzivac priznao

Eboue: Razgovarao sam sa Drogbom o Galatasarayu

Bivši igrač Arsenala koji sada nastupa za ekipu Galatasaraya, Emmanuel Eboue priznao je kako je razgovarao sa Drogbom o njegovom prelasku u Istanbul.

"Sretan sam ovdje. Volio bih da mi se neko od sunarodnjaka pridruži. Drogbi sam dosta govorio o životu ovdje, ali ne znam šta će on odlučiti. Galatasaray je veliki klub.  Savladali su Arsenal 2000. godine u finalu kupa UEFA", kazao je Eboue te je priznao kako je sa još jednim sunarodnjakom razgovarao o prelasku u Istanbul.

 

"Razgovarao sam i sa Kalouom. Volio bih da mi se on priključi ovdje. ja sam presretan u Galatasarayu i učinit ću sve da i njega ubijedim da mi se priključi. Nakon toga, sve ostalo je na klubu", rekao je Eboue te je prokomentarisao status Felipea Mela.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

 

"Jako je bitan za ovaj klub. Postigao je dosta ključnih golova u borbi za titulu prvaka Turske. Dobra je osoba i zaista se nadam da će ga Galatasayray zadržati. To bi bilo sjajno", za kraj je rekao Eboue. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti