Ecosu titulu u Mininogometnoj ligi BiH grupa Vitez

Ecosu titulu u Mininogometnoj ligi BiH grupa Vitez

A. Beganović

U okviru 8. kola Karlovačko Mininogometne lige Bosne i Hercegovine odigrana su tri susreta, a kolo prije kraja Ecos je osigurao titulu prvaka.

Ecos je u 8. kolu sa ubjedljivih 11:1 savladao i s obzirom da je osigurao titulu prvaka Mininogometne lige BiH grupa Vitez učestvovat će na završnom turniru gdje će pokušati doći do titule prvaka naše države.

Po dva pogotka za Ecos u pobjedi nad Eurodomom postigli su Buzić, Šafradin, Berović i Kupreškić, dok su se u listu strijelaca upisali i Vujica, Rajković i Milanović. Počasni pogodak za poražene postigao je Turić.

Violeta je sa ubjedljivih 7:0 savladala Leicester, a Veseli Rudari su bili bolji od Medice (6:5), dok će duel Diamond Cluba i Wanea biti odigran naknadno.

Edib Sikira iz ekipe Medica je vodeći strijelac dosadašnjeg dijela lige sa 18 golova, slijede Mladen Čećura (Raffaello) 12, Anes Kuduzović (Raffaello) 8, Fehim Đelilović (Wanne) 8.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi