Eder: Mi smo Inter i ovo su dva izgubljena boda

Napadač Nerazzurra nakon meča

Eder: Mi smo Inter i ovo su dva izgubljena boda

Napadač Intera Eder rekao je nakon sinoćnje utakmice protiv Bologne da je njegova ekipa ispustila dva boda.

Podsjetimo, Inter je odigrao samo 1:1 u gostima protiv Bologne i to su bili prvi izgubljeni bodovi za ekipu Luciana Spallettija ove sezone u Serji A, a Eder smatra da su on i saigrači morali do punog plijena.

"Znali smo da će nam Bologna napraviti probleme, baš kao što su to uradili i Napoliju, ali mi smo Inter i ovo su bila dva izgubljena boda. Napoli želi Ligu prvaka. Oni su došli ovdje i pobijedili. Znali smo da će biti teško, ali također smo znali šta trebamo za pobjedu. S druge strane, kada ne pobijedite, važno je da niste ni izgubili. Imali smo dobro drugo poluvrijeme. Trebali smo meč početi snažnije i držati se naših ciljeva", rekao je nakon meča Eder. 

Podsjetimo, ekipa Luciana Spallettija sada se nalazi na liderskoj poziciji Serije A sa 13 bodova iz pet mečeva, ali imaju meč više od Napolija i Juventusa koji imaju po bod manje. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi