Edgar Davids napustio Crystal Palace

Edgar Davids napustio Crystal Palace

Edmir Škorić

Bivša zvijezda holandske nogometne reprezentacije, Edgar Davids napustio je redove engleskog niželigaša Crystal Palacea.

Edgar Davids, 37-godišnjak koji je ranije nastupao za Ajax, MIlan, Inter, Tottenham, (kratko) Barcelonu i Juventus, putem službene internet stranice saopštio je odlazak iz Crystal Palacea, za kojeg je odigrao svega sedam utakmica u tri mjeseca.

"Odlučio sam da okončam moju avanturu sa Crystal Palaceom. Ovim putem se želim zahvaliti svima onima koji su me podržavali i ovih tri mjeseca u klubu mi je donijelo znatno iskustvo u životu", poručio je Davids.

Crystal Palace mu je, saznavši njegovu odluku, poželio svu sreću u budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti