Edgar Davids se vraća fudbalu?

Edgar Davids se vraća fudbalu?

Edmir Škorić

Legenda holandske reprezentacije, Edgar Davids (38) mogao bi se pridružiti engleskom niželigašu Crystal Palaceu, te nastaviti svoju igračku karijeru.

Edgar Davids je, osim po svojim naočalama za vrijeme utakmica koje je morao naositi zbog bolovanja od glaukome, ostao prepoznatljiv po veoma bogatoj karijeri, nastupajući za Ajax, Milan, Juventus, Barcelonu, Inter i Tottenham.

Kopačke o klin je okačio 2008. godine, tada igrajući za tim iz Amsterdama, no britanski Daily Mirror piše kako bi se Davids mogao vratiti početkom nove sezone i u kasnim 30-im zaigrati i to u niželigaškom Crystal Palaceu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti