Edin Cocalić ostaje na Grbavici!

Produžio ugovor

Edin Cocalić ostaje na Grbavici!

M. Šljivak

Edin Cocalić (34) nosit će dres FK Željezničar i u novoj sezoni.

Cocalić je odlučio produžiti vjernost voljenom klubu u čijim redovima ostaje barem do ljeta naredne godine.

"Zahvaljujem se klubu na ukazanom povjerenju. Posebna zahvala navijačima koji su nas svaku utakmicu bezuslovno podržavali, te svim navijačima širom svijeta koji su mnogo puta stali uz klub kada je bilo najpotrebnije", rekao je Cocalić za zvaničnu stranicu kluba i dodao je:

"Sretan sam što imam priliku da i sljedeću sezonu predstavljam najveći klub u državi. Nadam se da ćemo udruženim snagama doprinijeti rastu našeg voljenog kluba", istakao je Cocalić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskusni defanzivac se u Željezničar vratio u januaru ove gdoine, a ukupno je odigrao 11 utakmica u proteklom periodu. Ukupno je za Plave u karijeri nastupio 116 puta.

Podsjetimo, novi ugovor sa Željezničarom danas je potpisao i sjajni desni bek Marin Galić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Arnel925
Strumpfovi nemaju bolje. Biće im borba za opstanak.
8 20
Lenox
Ko će ga!??? Ko da ga je pola Evrope tražilo hahahahaahahah
9 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi