Marin Galić ostaje vjeran Željezničaru
Foto: FK Željezničar

Potpisan novi ugovor

Marin Galić ostaje vjeran Željezničaru · Zvanično

E. Škorić

Standardni prvotimac iz prošle polusezone, Marin Galić, potpisao je novi ugovor s FK Željezničar do ljeta 2025. godine.

"Drago mi je što sam produžio ugovor. Od prvog dana osjećam se lijepo i prihvaćen sam na najbolji mogući način. Hvala stručnom stožeru, ali i cijelom kolektivu koje rade marljivo, a posebno hvala navijačima koji su naša snaga i velika podrška svaku utakmicu", kazao je Galić nakon potpisa.

Marin Galić je stigao u Želju u zimskoj pauzi, a u protekloj polusezoni odigrao je 13 utakmica. Za mjesec mart prema izboru navijača bio je najbolji igrač Plavih.

Prije Željezničara, 26-godišnjak je bio u Poljskoj, a u BiH je igrao još za Zrinjski, Mladost DK, Borac i Krupu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

10.Skoro
Znači nije imao ama baš nikakvu drugu ponudu.
5 6
Lafac
Bravo Željo,bravo Gala!!
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi