7

Komentari (7)

Convict
Placu isto sarajlice otac ih hebo turski izgubili titulu a nisu za titule,jel tu kloc igra sve ti je jasno hoce Dzeko da bude sef malo sutra nije ti to reprezentacija misu mekinjasu.
Chesa
Možda ima nešta u Baljinoj priči ali Galata ima bolje igrače što jes jes - iako preferiram Fener.
saju701
Ma Galatasaray ima bolje igrace pa ne moze Dzeko i Tadic svaku da razvaljuju.
BoSniaN_BuLL
Samo nek ne utice na reprezentaciju sbojom negativom, dosta i njega vise! Cim nesto nije po njegovom, ne vidis ga na terenu i obori glavu i utoce na druge igrace, ma goni i to vise!
fare87
Ne moze Dzeko u ovim godinama biti prevaga ekipi
enko
Balja nemoj bogati, laprdas bez veze.trener jw trener i ako imas podrsku uprave to trebas prihvatiti.svi ti koji se bune su tu za masne pare pa tako i dzeko.ti obrazlazes sto ga izvede kad treba gol pa se radi toga dzeko ljuti.sto ga sinoc ne dade i sinoc je trebao gol.niko nije veci od kluba,ni igraci,ni trener ni navijaci.svi su tu za dobre pare i treba to opravdati.boli mene neka stvar kao predsjednika sto ti masis ,fulas doveden si da dajes golove svaku utakmicu.to izgleda nestvarno ali je to biznis.tebi bi dzeko bilo najbolje da se vratis u zelju i budi trener i igrac.tako ces obradovati sve svoje fanove.
user1714332979
Jače od španske sapunice
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.