Edin Džeko igrač utakmice

Sjajna predstava bh. reprezentativca

Edin Džeko igrač utakmice

Sjajna predstava Edina Džeke u dvoboju Wolfsburga sa Villarealom donijela je našem reprezentativcu epitet igrača utakmice.

Džeko je postigao predivan prvi gol za Wolfsburg, te je bio asistent kod trećeg gola Christiana Gentnera, što je bilo i više nego dovoljno da bude proglašen za igrača utakmice.

"Odigrali smo odličnu utakmicu, koja je bila puna dinamike i mislim da su navijači mogli uživati u njoj. Jako je dobro za moral što smo postigli četiri kola i prošli dalje. Zadovoljan sam igrom cijele ekipe i nadam se da ćemo do kraja sezone biti još bolji", rekao je nakon susreta za Sky Sport naš reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.