7

Komentari (7)

Strategia je ta da uopste nema nikakve strategije, jedino nas sportsportba .ebe u mozak, radije ne pisite nista, ako nemate sta pisati, inace ispadate smijesni.
MaDaj
Svi u komentarima pitaju o strategiji a novinar priča o “ stragetiji” hahahahhahahha
MaDaj
Hahaha ispravio je hahaha pa sine kako da u NASLOVU s****s stvar hahaha
prvenac
Strategija je da nas ****aju u mozak svaki put kad otvorimo ovu i slične priloge
BHPatrola
Ma ti si majstor, ne treba ti vise visok pritisak, fino jos jednu dvije sezone negdje lagano igrati, i zavrsiti svoju visoku kraijeru, tebe Bosna & Hercegovina nikada nece zaboraviti
Bezbeli22
Koji crni Juventus i Real? Na kraju prošlog ljetnog prelaznog roka sportski direktor Juvea je izjavio da uopšte nemaju interesa za Džeku i da nisu uopšte vodili nikakve pregovore. Real se polako rješava svojih veterana (Ramos, Marcelo, itd.) koji su legende kluba, a da dovede Džeku u 37.godini. Članak ne da je glup, nego ga ne bi stolar napisao, a pogotovo novinar. Koja crna strategija i kakvi bakrači, njihov je do kraja ugovora koji ima do ljeta 2023. i tu se priča završava. Realno gledano ko će dovesti igrača za platu od 4 miliona u netu koji gazi 37.godinu i dati mu dvogodišnji ugovor, kad za te pare mogu dobiti puno mlađeg i perspektivnijeg za budućnost. Velikani sigurno neće, a manji i mali klubovi nemaju te pare za bacanje. Da ne bude zabune, Džeku jako volim zato što je naš i što napadača njegovog kalibra nećemo imati narednih 50 godina, ali vrijeme čini svoje i godine ne štede nikoga pa tako ni Džeku.
zgembo.popuslic
I koja je strategija?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.