7

Komentari (7)

pjanke.sa
Hoce li Zeljkan dobiti hediju ako predje u Inter od svog kloca? Pitam za Druga Lutvu…
mosaljozemosaplavo
previse se ti jarane zanimas za Zelju, da nisi potajni navijac Zelje, valjda kroz genetiku to vuces.
pjanke.sa
Pa kako se necu zanimati dragi moj, onako vrlo ste zanimljiv kolektiv. Govorite da ste najveci, hahaha, najtrofejniji, hahahaha, najbolji klub u BiH, hahahaah. Pa zar niste smijesni majke ti eto reci ti?
user1597153724
Kad budete bili na korak do LŠ i igrali protiv igraca ko Alan Shearer javi se
pjanke.sa
@user1597153724 buraz u tome i jeste problem. Ne kontate. To je bilo davnooooooo. Igra se sada. Od istorije se ne zivi. Ali skontacete valjda nekad.
user1597153724
Hahahah dabogda da sarajevo dodje ikad dotle, **** nas fudbal, mi smo gluplji sto ga pratimo
mosaljozemosaplavo
@pjanke.sa da se od historije ne zivi covjek bi i dan danas bio majmun, najveci jesmo jer imamo najvecu bazu navijaca u bih, najbolji stadion u bih i najvecu historiju u bih, zato smo bas najveci a najbolji to je trenutna situacija i to nismo jer nemamo ni para ni igraca ali ko zna sta buducnost nosi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.