16

Komentari (16)

BHparola
Ma nek odlazi iz intera, posebno ako onu izdajicu vracaju, mislite da bi se lukaka vratio, da bi bio uhspjesan u chelseau, ee takvog igraca ne bi ni dzabe vratijo, kamoli zelijo, ako je to klub gdje igra, ja bi odma otisao
Am9
Ako ćemo gledati 1 utakmicu Džeko je protiv Finske dao 2 gola i izborio penal
@Am9 - Kad bi takav Dzeko bio dobar makar svaku trecu utakmicu bilo bi dobro, ali nazalost nije, fudbalsko prvenstvo ili kvalifikacije ne sastoje se samo od jedne utakmice.
Am9
17 golova u sezoni je dao Džeko
Am9
Al to govorim da gledamo kao oni 1 utakmicu protiv Kazahstana ili još neko lušiju partiju Dijamanta
pjanke.sa
Oro Ibrisimovic na aparatima. Ponadali su se kojoj cifrici :-)
FahroKonjHodzic
gdje cemo nastupit kad krmak ne mere dat gola ni kazakstanu najedi se hamburgera krmak prokleti
Artur
Klosaru sta ti znas sta on moze sta nemoze...
Od kompletnog Imena najvise ti dolici to u sredi
Fixa
Ta utqkmica je preaudna bila, fulio je dva cista zicera i napravio faul na 20 iz kojeg smo primili gol. Kakav Dzeko ihra svaku cevrtu dobro za repku sve ostale se setka po terenu. Vise se Pjanic zalaze od ovog
honiman
Ne vrijedjaj konja, konj je plemenita i pametna zivotinja, pametnija od Fahre MagaracHodzica.
@Fixa - E nasao si Pjanica hvaliti, Pjanic poslije 2 godine odigro jednu utakmicu dobro, pa ne igra se fudbal svake 2 godine i taj Pjanic nasao se da se kocoperi i da se ljuti na navijace.
upitacno ili upitno???
Hordas_00
Nek vam sad onaj crnjo igra u napadu, iako se neće ovaj put snaći kao prošli
Arnel925
Steta. Ne gotivim nikako ovaj Inter Milan.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.