16

Komentari (16)

Penderinos
Odavno sam ja napisao komentar da ce dzeko brojati do 17 ove sezone...
krndija26
user1585252255
Na dobrom su putu da nam zgade fudbal.
SasaBeg
Italijanska liga je uvijek gledljivija od engleske... vazda vise volim pogledati fiorentina- verona, nego brighton- everton... bolji poteza bude..
Penderinos
Dobro Brighton Everton, ali Tottenham Leicester, hmmmm
realno_govoreci
@SasaBeg mozes reci u svoje ime i to je to.Nikada ITalijanska liga nece biti gledana kao Engleska i gledljivija isto tako.Tempo koji se igra u Engleskoj je unikatan i kada prebacim na utakmice Serie A isto da sam prebacio na BH ligu,ali ovo je isto tako moje misljenje sto ne mora značiti za druge.O ukusu se ne raspravlja .A za to bolji poteza bude,pa pogledaj malo golove u Engleskoj kakvi su i neizvjesnost do 90tog min a pogledaj u Italiji .
Jednog sampiona Engleske Liverpoola podere neka Vila sa 7:2.Poderat ce Juventusa Verona ali u snovima.
Lupetas malo o tim stvarima ali hajd,tvoje je misljenje
ek76
Sudjenje kao da je kantonalna liga, imati VAR a ne koristit ga... oba penala su smijesna i ne bi se dosudili ni u zenskom fudbalu. Gore sudjenje odavno nisam vidio u bilo kojoj ligi petice.
user1597849779
Ako je ono penal za Milan ja stvarno ne znam
user1584895618
Ni za romu ni za milan
Edward NewGate
Nevjerovatno da covjek s 39 godina igra na ovom nivou.
realno_govoreci
@Boss odlično zapažanje!
Istog sam mišljenja samo ima jedan faktor koji dosta toga pokvari a to su povrede.Rijetko ko od njih ostane bez pozdrava u tim godinama ali da se vijek produzio to sigurno jeste.
brada1975
Nedim.
Realno,lijep se fudbal mogao gledati,sto nije specificno za Italijane,koki igraju oprezno tvrdo.Ali ovo veceras je bilo otvoreno s obe strane tako da se imalo sta vidjeti.
user1584895618
Dok nije dosao onaj debil od sudije i unistio utakmicu skroz.
vence
Kad si ti zadnji put pregledao utakmicu Serie A? Zadnjih par sezona 90% utakmica je otvoreno i za gol vise..pogledaj broj golova po mecu..iskljuci Juventus..protiv koga svi il 95% ih dodje da igra bunker
Bohemia
Navijac sam MANUTD a, ali u italiji zadnjih godina extra tekme (bar kada su derbiji u pitanju) PS sudac presmjesan
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.