13

Komentari (13)

KIKSERI
U Dubrovniku se osjećam kao kod kuće a Hrvatsku sam uvijek smatrao svojom domovinom. Djeca su mi krštena u crkvi svetog Jakova,ja sam postao Hrvat i veoma sam sretan zbog toga.Edin Krešimir Džeko
KIKSERI
Intervju Jutarnji List
Malmi_Suomi
Krešimir bio sa Aidom. Interviju Avaz
KIKSERI
bili su mnogi i sa Amrom pa šta ima veze
Malmi_Suomi
Ali Aidica i Nusret kaže raja da su zadnjice davali da budu dobro da ih ne dira niko. Lp
Celtic
Lako je vama pričati o pozitivi ne morate vi da živite među 3 nacionalna tora, svaki dan slušati priče o ratu, svaki mjesec neka poskupljena a ono što je najgore morate da živite među narodom koji se na to ništa ne buni i samo šuti. Hljeb da poskupi na 100 KM naš nepismeni retardirani narod ne bi izišao na ulice i tražiti bolje uslove, nego bi rekao ajde šta fali i u ratu je bio, samo neka zdravlja, dragi Allah će dati. Stoka!!! I ajd budi pozitivan.
KIKSERI
nisam znao da je pjana romske nacionalnosti sad skonto gledajući slike
Malmi_Suomi
Aida i Nusret su isto romske nacionalnosti a dedo partizan. Jbga, imaš pozdrav od Pjane @KIKSERI i znaj da si " ofiran " pravoooo.
Lp-:)))
KIKSERI
i romi su ljudi šta pišeš gluposti a moja mati i babo su ponosni muslimani dedo ponosan partizan u čemu je problem barem nisu pobjeglice ko tvoji roditelji
Malmi_Suomi
@KIKSERI ofiran si pravo.
Hajde nastavi zayebavat raju ovdje i sam sebi " lajkove pucati".
Ako je Pjana rom onda su Aida i Nusret romi a ko je rekao da su romi loši??
Čini mi se ne znaš na ovom od jučer profilu kako ćeš se raji predstaviti ovdje ali meni ćešne " damu pod bubrege " ponosni " pobjeglice-:)))".
Nemoj se češljati tako, ne valja ti -:)))
KIKSERI
pa jel vidiš sliku svi su romi
Malmi_Suomi
Ahaaa svi romi wuhahahahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.