Edin Džeko odbio prelazak u Liverpool

Zmaj ne želi na Anfield

Edin Džeko odbio prelazak u Liverpool

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i napadač Manchester Cityja, Edin Džeko, odbio je preći u redove Liverpoola, prenosi Mirror.

Reprezentativac naše zemlje odbio je tako mogućnost da bude uključen u "deal" u kojem bi on u određenu sumu novca prešao u redove Redsa, dok bi u pravcu Etihada krenuo mladi Raheem Sterling.

City je prošle sedmice poslao ponudu od 30 miliona funti za brzonogog fudbalera Liverpoola, ali je ona na Anfieldu odbijena bez mnogo razmišljanja.

Obzirom da će Liverpoolu ove sezone igrati tek Europa ligu, a ne elitnu Ligu šampiona, potez kapitena Zmajeva lako je razumljiv, ali i logičan.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.