Edin Džeko odradio kompletan trening

Zmajevi trenirali u Trening centru

Edin Džeko odradio kompletan trening

D. Kurbegović

Nogometna reprezentacije BiH večeras je u Trening centru na Crkvičkom brdu u Zenici odradila i posljednji trening uoči sutrašnje utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv selekcije Velsa.

Izabranici Mehmeda Baždarevića su umjesto Bilinog polja odradili trening u svojoj bazi, a ono što je najbitnije da su kompletan trening odradili svi igrači, uključujući i Edina Džeku. Kapiten našeg nacionalnog tima bi prema onome što se vidjelo na treningu sutra mogao biti na dispoziciji stručnom štabu.

Nadamo se da će sutra selektor Mehmed Baždarević moći računati na trenutno sve raspložive snage, te da ćemo sa Džekom u napadu krenuti od prve minute u pobjedu protiv lidera grupe, reprezentacije Velsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.