Dijamant potpisao do 2022. godine

Edin Džeko otkrio: Zašto sam ostao u Romi?

10

Komentari (10)

GaazziiJAAA
Ovako stvari stoje:15 puta me brisete, jer donosim SAMO ISTINU...da ima imalo pravde u ovoj nasoj Bosni, jos od jutros, svi PANJEVI iz REDAKCIJE(Skoric, Sljivak, Lendo, Lekic, Causevic) bili bi na BIRO-u...Kakve smo tekstove citali na temu Dzeko i Inter, trosili mi bateriju raznim laznim notifikacijama o odlasku u Inter..kad ono PLJUC, ostaje do 2022..i opet imaju obraza pisati kao o RAZLOZIMA OSTANKA U ROMI...Veze vi nemate, ne znate osnove GRAMATIKE, a kamo li razloge OSTANKA U ROMI..uhvati se VI INSTAGRAMA, tu ste najbolji..Nekad PRAVO DOBAR SPORTSKI PORTAL..
ZatoSTOmogu
Ovaj ss.ba zeza od portala. Zar nije potpisao za inter prošle sedmice??? Bolje ove kurve pratite i drkajte kurac,posto o sportu nema te pojma.
Adnanos
Neka Dzeko ostane u Romi jer ce tamo postati legenda. Vec je ali ovako zavrsava karijeru tu i drago mi je zbog njega. Pratim ga jos od kad je bio klinac u Zelji i on je najbolji sto je Bosna imala ikad.
adaStolac
Zeljo i Amar na aparatima, nadali su se jos jednom kolacu od transfera
teddy sheringham
Jebo Interovo grožđe, garant je kiselo.
Hooruk
Bolji Romin slatki limun.
Mesetar
Sportsport na aparatima
Bulle
Kakav Inter ljudi doveli Lukakua, ja ne znam sta ce njih dvojica zajedno to se odma znalo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.