Edin Džeko pozdravio saigrače
Edin Džeko na današnjem treningu na Igmanu

Naši odradili drugi trening na Ilidži

Edin Džeko pozdravio saigrače

Drugom treningu fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine koji je održan na igralištu Igmana na Ilidži prisustvovao je i Edin Džeko, trenutno najveća zvijezda našeg nacionalnog tima.

Napadač Wolfsburga pozdravio je saigrače i poželio im sreću u predstojećem prijateljskom duelu protiv Uzbekistana koji će naš kombinovani tim odigrati 1. juna u Tashkentu.

„Nadam se da će se momci uzdignutog čela vratiti iz Azije. Većinu igrača poznajem iz vremena dok sam igrao u Premijer ligi BiH i vjerujem da mogu do pozitivnog rezultata, kako bi zadržali kontituitet koji smo započeli od kako je selektor Blažević“, rekao je Džeko, koji se od mnogobrojnih obožavatelja željnih fotografije za usponu jedva probio do autobusa.

I na današnjem treningu Ćiro nije forsirao svoje izabranike. Ns terenu su proveli oko sat vremena, a posljednja dionica bila je rezrvisana za utakmicu između „zelenih“ i „plavih“. Selektor je izmiješao tim u odnosu na jučerašnji trening, a minimalnu pobjedu rezultatom 1:0 ostavrili su „zeleni“. Gol odluke postigao je Saša Kajkut, a za pobjedničku ekipu nastupio je i Džeko, dok je poraže predvodio kapietn Emir Spahić.

Bh. ekspedicija za Tashkent će krenuti ujutro u 6 sati sa Aerodroma u Sarajevu, a za Aziju će putovati preko Istanbula.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije