Edin Džeko predvodi ekipu najvećih razočarenja Serije A

Prema izboru Sky Sporta

Edin Džeko predvodi ekipu najvećih razočarenja Serije A

Italijanska Seria A je u ovoj sezoni ponudila veliki broj iznenađenja. Mnogo je onih koji su potpuno razočarali, bilo da je riječ o klubovima ili individualacima.

Na našu žalost, među fudbalerima koji igraju ispod svakog nivoa nalazi se i Edin Džeko, reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je na Olimpico stigao kao najveće pojačanje rimskog kluba u ljetnom prelaznom roku.

Osim Džeke, u ekipi onih koji su najviše podbacili nalaze se i mnoga poznata imena, među kojim vrijedi istaći Hondu, Hernanesa, Moratu...

Ugledni Sky Sport je od igrača koji su najviše podbacili sastavio jedan, po imenima, veoma respektabilan tim, a za trenera su izabrali Rudija Garciju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U nastavku pogledajte listu od jedanaest igrača koji su potpuno zakazali u ovoj sezoni.

1/12 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.