Edin Murga na probnom radu u FK Sarajevo
FOTO: Wikimedia Commons

Nastupao za Bosna Semu

Edin Murga na probnom radu u FK Sarajevo

Samir Mlaćo

Nogometaši Sarajeva već su počeli sa pripremama za novu sezonu BH Telecom Premijer, te prije svega za evropske izazove koji ih očekuju, a do sada su čelnici bordo kluba dogovorili saradnju sa sada već bivšim igračem Mladosti Doboj Kakanj Mićom Kuzmanovićem.

Očekuje se da će u narednim danima još nekoliko novih igrača stići na Koševo, a na probnom radu u ovom klubu nalazi se Edin Murga, 22-godišnjak rođen u Vicenzi (Italija) koji je posljednju polusezonu proveo u redovima federalnog prvoligaša Bosna Seme.

Murga je za Bosna Semu upisao 11 nastupa uz dva pogotka, a prije toga nosio je dres FC Mosta na Malti, a u našoj zemlji nastupao je i za Mladost Doboj Kakanj. Bio je i član mladih selekcija Željezničara i Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 22-godišnji ofanzivac će sa FK Sarajevo trenirati nekoliko dana, a zatim će struka bordo tima donijeti odluku o eventualnom angažovanju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi