Edin Rustemović pojačao Tuzla City

Stigao kao slobodan igrač

Edin Rustemović pojačao Tuzla City

E. Čaušević

Edin Rustemović je nedavno postao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Zrinjskim, no zbog dobrih igara na svom stolu imao je nekoliko primamljivih ponuda, a na kraju je izabrao onu Tuzla Cityja. 

Ovaj 27-godišnji veznjak prethodne dvije sezone proveo je u dresu Plemića gdje je bio jedan od bitnijih "kotača" ali je napustio klub nakon što mu je na kraju sezone istekao ugovor.

Ipak, Rustemovića ćemo i naredne sezone gledati na terenima Premijer lige BiH. Naime, ovaj veznjak dogovorio je saradnju sa Tuzla Cityjem i sasvim sigurno će predstavljati pojačanje za ekipu Zlatana Nalića.

"Sve smo dogovorili, ciljevi su visoki i svi ćemo se potruditi da ih ispunimo. Sasvim sigurno ću u svakom susretu davati svoj maksimum", kratko nam je rekao novi igrač Tuzla Cityja. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 27-godišnjak pored Zrinjskog u karijeri je još igrao za Drinu, OFK Beograd, Sinđelić, Sarajevo, Adana Demirspor i Slobodu iz Tuzle.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

COVID19
Jel i njemu plata 800 KM + dječiji doplatak?
6 3
Realist
Sretno i hvala ti za sve ove sezone i požrtvovne utakmice u dresu sa lentom.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi