5

Komentari (5)

miki30
Hajmo njeg dizati u zvijezde a nemamo blage veze o njemu, samo pročitali njegovo ime, nikad prije nismo čuli za njeg. A hajmo malo pljuvati Hasana Salihamidzića neznam ni ja zbog čega!! Koja smo mi mraka!!
TesanjskiBrnjo
Stari mu iz D.Vakufa gdje ima brdo rodbine kojoj redovno salje opremu BVB.
muha
Moukoko je zbog povrede Haalanda jedini napadac pa ne cudi sto ce igrati. Vidjelo se kakve probleme imaju kad nemaju pravog napadaca u sastavu.
Rajvosa2021
Za ovoga kazu da voli ofanzivni futbal - uvijek za gol vise - eto dobio je priliku nek se pokaze / ima eto i nase ime + korjenje, mislim da njega libo taki za Balkanom
Rajvosa2021
@Boss lave moj nikad ga niko nije spomenuo do sada - i kad je bio pomocnik Bilicu nije ga niko iz BiH spominjao u bilo kojem kontekstu. Rodjen u Njemackoj - otac Bosanac / majka Hrvatica / odrastao uz BVB - mislim a mozda i grijesim da ovaj ocima BiH nije vidio - u Njemackim novinama pise da je Svabo + Hrvat , a i da je vazemaljac zelim mu sve najbolje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.