Edin Višća na vratima turskog velikana!

Bh. reprezentativac želja mnogih

Edin Višća na vratima turskog velikana!

Edin Višća nastavlja pružati odlične partije u turskoj Super ligi. Nakon što je u jučerašnjem remiju svog Basaksehira postigao gol i zabilježiožio asistenciju, čini se da interesovanje turskog velikana Bešiktaša još više raste.

Već dugo turski mediji prenose kako je bosanskohercegovački reprezentativac velika želja Bešiktaša, međutim, sada iz Turske stižu vijesti da je Bešiktaš još odlučniji u dovođenju sjajnog Višće u svoje redove.

Pogledamo li Edinov učinak u najjačoj turskoj ligi, pravo je čudo kako već u predhodnom prelaznom roku nije napustio Basaksehir.

Fantastični krilni igrač ove sezone je u turskoj Super ligi postigao osam golova uz sedam asistencija, dok je prošlu završio sa čak 17 pogodaka i 5 asistencija.

Trenutna vrijednost Edina Višće prema Transfermarktu iznosi 8,5 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi