Dogovori su čudo: Cavaniju dva miliona eura ako ne dobije novi ugovor na Old Traffordu
Foto - EPA

Ima opciju 1+1

Dogovori su čudo: Cavaniju dva miliona eura ako ne dobije novi ugovor na Old Traffordu

M. Šljivak

Edinson Cavani se pokazao kao jako dobro pojačanje za Manchester United.

Iskusni 34-godišnjak je zabio šest golova i upisao je dvije asistencije u 17 nastupa u Premier ligi, ali još uvijek nije poznato hoće li Cavani nositi dres Crvenih đavola i naredne sezone.

Opcija o raskidu ugovora postoji na obje strane, ali ako se United odluči na prekid saradnje, morat će Cavaniji isplatiti dva miliona eura.

Sudbina urugvajskog napadača bit će poznata veoma brzo. Rukovodstvo kluba će donijeti konačnu odluku, a treba istaći da ga menadžer Ole Gunnar Solskjaer itekako želi u ekipi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cavani planira završiti karijeru u Južnoj Americi i vidjet ćemo hoće li tamo otići već ovog ljeta.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi