Ne, nije slučajnost: Mulalić sa Dečićem na vrhu tabele

Sinoć slavili 3:0

Ne, nije slučajnost: Mulalić sa Dečićem na vrhu tabele

A. Beganović

Osam kola odigrano je u elitnom rangu crnogorskog fudbala, a na čelu tabele nije Budućnost, a ni Sutjeska.

Sa 16 osvojenih bodova na čelu tabele elitnog ranga nalazi se "mali" Dečić, kojeg s klupe i to sa dosta uspjeha predvodi nekadašnji trener Željezničara, Edis Mulalić.

Dobre igre Dečića, koji se vratio u elitni rang, više ne mogu biti slučajnost. Osam kola je odigrano, par kola vas može sreća pratiti, no kada ste na čelu tabele nakon osam kola onda i vrijedite.

Juče su izabranici Edisa Mulalića "razbili" Titograd. Slavili su sa ubjedljivih 3:0, a dva gola je postigao Iljir Camaj, dok se u listu strijelaca upisao i Kristijan Vuljaj.

Najubjedljiva je to pobjeda Dečića u sezoni i svojevrsna poruka ostalim klubovima u Crnoj Gori. Sa četiri pobjede i isto toliko remija jedina su ekipa bez poraza, a svoj niz imat će priliku nastaviti nakon reprezentativne pauze kada idu u goste posljednjeplasiranom Petrovcu.

Top Komentari

balunv
Bravo Sabljooo , kod nas je vazda tuđin (anonimus) bolji od naših provjereni trenera.
2 0
papagaj
Jedan je Sabljaaaaa
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi