Edis Mulalić prihvatio poziv iz Konjica i preuzeo ekipu Igmana

Potpisao ugovor

Edis Mulalić prihvatio poziv iz Konjica i preuzeo ekipu Igmana · Zvanično

Endin Čaušević

Čelnici Igmana iz Konjica nakon loše serije rezultata odlučili su uručiti otkaz Dženisu Ćosiću, a umjesto njega na klupu ovog premijerligaša stigao je Edis Mulalić.

Ćosić je dobio šansu na klupi Igmana nakon što je otkaz pred sami početak sezone dobio Husref Musemić, ali se mladi stručnjak nije baš najbolje snašao u klubu iz Konjica.

Nakon serije od čak pet uzastopnih poraza u prvenstvu čelnici Igmana odlučili su da je vrijeme za promjene, te su Ćosiću uručili otkaz.

No, potraga za novim trenerom u Konjicu nije dugo trajala jer je Igman već danas predstavio novog šefa stručnog štaba.

U pitanju je Edis Mulalić koji se vraća na veliku scenu nakon što je dobio otkaz u Željezničaru prije pola godine.

Mulalić je dobio poziv iz Igmana da preuzme ovu ekipu, te je s čelnicima kluba brzo uspio da dogovori uslove iako je svjestan da ga u Konjicu očekuje veliki izazov.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj stručnjak će na klupi Igmana debitovati već za vikend kada će Igman u okviru desetog kola Premijer lige igrati u gostima protiv Širokog Brijega.

Inače, nakon devet odigranih utakmica Igman se nalazi na desetoj poziciji na tabeli sa devet osvojenih bodova. Ima tri pobjede i šest poraza.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Koji LIMAR je zasluzan za FRIZURU I BRADU ovog SELJACINE?
2 2
avalkaB
Našoj ligi su falile njegove izjave
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi