"Nadamo se da će sunce da nas obasja, ovo smo nekako izvukli"

Edis Mulalić po završetku sezone

"Nadamo se da će sunce da nas obasja, ovo smo nekako izvukli"

M. Šljivak

Sloboda i Željezničar odigrali su neriješem meč (1:1) u posljednjem kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Oba tima tako su završila veoma lošu sezonu, a nakon utakmice Edis Mulalić je kao i uvijek imao veoma zanimljiv TV nastup.

"Dosta dobra i intenzivna utakmica. Kad igraš za Želju onda moraš maksimalno dati. Istrčali smo dobru utakmicu, nismo bili u nekoj defanzivi. Ganjali smo, ganjali, ganjali, ali eto nismo izganjali pobjedu", rekao je Mulalić.

Na pitanje je li ova sezona mogla završiti bolje po Plave Mulalić je rekao:

"Šta znam je li moglo bolje? Šta znam? Uvijek može bolje. Kada poznajete situaciju, neko mjesto nekad može biti kao da si titulu osvojio".

Planovi za narednu sezonu još ne postoje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi se non-stop nadamo investitoru, da nas sunce obasja. Nije to toliko ni loše rezultatski. Svi znamo šta je Željo i koji su apetiti. Ovo smo izvukli kako smo izvukli. Nadam se da će neko ući i da će doći bolji dani i slijedi nam mukotrpna borba. Sve ostaje na nadanju", rekao je Mulalić.

Željezničar je ovu sezonu završio na šestom mjestu Premijer lige Bosne i Hercegovine i osvojio je 43 boda.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tip
Nema vece dvojice seljaka od Edisa Mulalica i Omera Joldica.
2 7
Chwilla
Dosao investitor ili ne ti na klupi ne trebas biti!
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije