Mulalić: Ovo je van svake pameti!

Željezničar slavio protiv Sloge

Mulalić: Ovo je van svake pameti!

A. Čaušević, foto: E. Oštraković

Edis Mulalić se vraća zadovoljan nakon gostovanja u Modriči. Željezničar je sa minimalnih 0:1 pobijedio Slogu i ostao u trci za Evropu kroz prvenstvo. 


Junak sarajevskih Plavih bio je Santos koji je pogodio u finišu susreta i tako svom timu donio tri ogromna boda po teškom terenu stadiona "dr. Milan Jelić."

"Uslovi su bili teški, nismo odavno igrali po težem i gorem terenu, ne znam koji je to razlog. Ovo je van svake pameti, da se prvenstvena utakmica igra po ovakvom terenu. Nije se mogao odigrati normalan pas", rekao je Edis Mulalić za My TV.

"Znali smo da će utakmica biti 'fajterska'. Nismo povukli nogu ni u jednom duelu, to nas je nagradilo i mislim da smo zasluženo pobijedili."

Govorio je Mulalić i o napadaču Armina Hodžića koji je napravio presudan potez prema Semiru Štiliću prije gola Asamoaha.

"Mali Ara prvo treba neke stvari da riješi privatno, mi mu pomažemo i pomoći ćemo, treba izaći na pravi kolosijek."

Oglasi

"Mislim da je i Amoah donio živosti, zajedno smo u istom cilju da Željo pobjeđuje i da napravimo priključak za gore"

Član stručnog štaba Sloge, Anđelko Tadić je konstantovao da je presudio individualni kvalitet Santosa.

"Presudio je individualni kvalitet Santosa koji je dočekao svoju priliku i postigao taj gol, imali smo i mi neke šanse, nismo reagovali na pravi način, idemo dalje"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Očekujemo da izborimo opstanak, ima još 11 kola, sve je u 5,6 bodova, nema predaje, momci moraju podići glavu i nadamo se da će tereni biti bolji i da ćemo prikazati bolju igru", završio je on.

Željezničar i Sloga će igrati međusobni duel u 23. kolu. Tada će na stadionu Grbavica domaćin biti sarajevski tim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
prokokodaka "strućnjak".
0 6
ajanbrrin
Sablja jedan je od nas.... ??????
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije