Smajić trenira sa Mladosti: Održavam formu i očekujem transfer u inostranstvo

Trenutno bez angažmana

Smajić trenira sa Mladosti: Održavam formu i očekujem transfer u inostranstvo

Samir Mlaćo
Edisa Smajića (21) ipak nećemo gledati u dresu Mladosti iz Kikača.

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje jučer je nastupio za Mladost, te postigao pogodak, što je mnoge navelo na to da ćemo Smajića gledati u trećem rangu bh. nogometa.

To se ipak neće desiti, a Smajić je trenutno najbliže odlasku u inostranstvo.

Potvrdio je to za SportSport.ba.

“Očekujem angažman u inostranstvu, ne želim sada govoriti ime kluba. Oslobađa se mjesto za stranca, pa treniram i čekam. Formu sam odlučio održavati u Mladosti iz Kikača, to je klub mog dajdže Senada Mujkanovića i veliko mu hvala. Hvala i treneru Fuadu Grbešiću. Želio sam da radim sa ekipom, da budem u trenažnom procesu i oni su mi to i dozvolili“, kazao je Smajić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Spojio sam ugodno sa korisnim, želim što spremniji dočekati nove izazove i taj iskorak“, dodao je Smajić koji je posljednji angažman imao u NK Vis Simm Bau.

Nosio je i dres Slobode, a bio je i omladinski reprezentativac naše zemlje.

Top Komentari

nejeditrice
On evo od Fulhama čeka inostrani angažman. Hr. Dragovoljac je za njega nedokučivi inostrani angažman.
3 2
Manager
Dajdžin
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi