Edis Smajić održava formu, čeka se novi angažman

Zaigrao za Mladost iz Kikača

Edis Smajić održava formu, čeka se novi angažman

E. Škorić

Nekadašnji talentovani napadač Edis Smajić trenutno je bez angažmana, a karijeru će vjerovatno nastaviti u inostranstvu.

Iako je svojevremeno boravio na probi u Fulhamu, Smajićev se vratio u našu zemlju, te je sada bez kluba.

Ponikao je u Slobodi, igrao za prvi tim Tuzlaka, ali je prošlog ljeta pojačao federalnog prvoligaša Simm-Bau. Ipak, nakon samo jedne sezone napustio je ovaj tim.

Trenutno održava formu i čeka na angažman u inostrastvu, a jučer je odlučio odigrati meč za Mladosti iz Kikača. Postigao je i gol u 2:1 pobjedi nad Slatinom u Bašigovcima u priajteljskoj utakmici.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

U Bašigovcima se igra prijateljski turnir, pa je Mladost pobjedom izborila finale i danas od 17:30 sati igra protiv Bosne Kalesije za trofej.

Top Komentari

kurjak
Jesi daleko dogurao.Dok je bio u Slobodi, ne znam kome je više smetao, svojim suigračima ili protivničkoj ekipi.
2 1
user1610286185
Nije nikad bio na posudbi u Fulham nego na probi. Opet je dajdzi otisao
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi