Eduardo Salvio blizu Fiorentine

Eduardo Salvio blizu Fiorentine

Iako se čini da je Lanus prihvatio ponudu Fiorentine od 10 miliona funti za Eduarda Salvia, definitivne potvrde da su pregovori okončani još uvijek nema.

„Nije još sve završeno.“, kaže Salvatore Bagni inače agent Salvija. „Mogu samo reći da je Fiorentina veoma blizu potpisa mladog igrača, ali pregovori još traju. Ne govorim često o brojevima, ali reći ću da je cijena da se radi o transferu od oko 10 miliona funti.“

„Veoma sam optimističan, jer kada pregovori teku kao ovi sada, onda to mora završiti na obostrano zadovoljstvo.“, završava Bagni.

Za mladog Salvija interese je iskazao i Juventus, a odgovorni u klubu čak su zahtijevali da transfer bude okončan ovog ljeta. Ostaje pitanje da li će se to odraziti na mogući dogovor između Fiorentine i Lanusa, pogotovo što iz prikrajka vreba i Atletico Madrid koji također želi vidjeti ovog igrača u svojim dresovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti